Mengenai Kami

Mengenai Kami

TopLah, sebelumnya dikenali sebagai Top Traffic Marketing, ditubuhkan pada tahun 2020 sebagai agensi pemasaran digital yang khusus dalam pelbagai jenis perniagaan. Seiring dengan itu, kami menyedari bahawa iPhone mempunyai pengguna dan komunitinya tersendiri. Oleh itu, kami memutuskan untuk mengukuhkan strategi dengan menamakan syarikat sebagai TopLah dan memberikan fokus yang lebih tegas. Ibu pejabat TopLah terletak di Jalan Perak, Penang, Malaysia. Dengan tumpuan utama untuk melayani pelanggan di Malaysia, objektif utama TopLah adalah menawarkan ansuran telefon yang mudah dan berpatutan. Baru-baru ini, TopLah juga memperkenalkan produk baru iaitu Ansuran Motor.

Kami khusus dalam menawarkan perkhidmatan ansuran telefon pintar bagi pelbagai jenama terkemuka seperti iPhone, Samsung, Asus Rog, iPad, Xiaomi & Redmi, Macbook, Apple Watch, Vivo, Oppo, Huawei, dan PS5. Kami juga dengan bangga memperkenalkan perkhidmatan ansuran motosikal untuk pelanggan kami, yang merangkumi jenama seperti SYM, Yamaha, Honda, Brixton, Keeway, Wmoto, SMSport, Beneli, dan lain-lain.

Produk utama yang ditawarkan oleh TopLah termasuk telefon pintar, tablet, dan motosikal. TopLah memberikan pilihan Ansuran kepada pelanggan yang ingin memiliki phone atau motor idaman mereka , menjadikan TopLah sebagai pilihan utama bagi individu di Malaysia yang ingin memiliki phone atau motor baru tanpa perlu membayar sebarang duit muka.

Jika anda berminat dengan pelan ansuran kami, sila hubungi Team Toplah untuk maklumat lanjut.

Hubungi Kami